Tejszínes málnaleves
Receptünkhöz használt Milli termék:
Hozzávalók
- 70 dkg málna
- 3 dl Milli Főzőtejszín 20%
- 1 db citrom
- 1 db narancs
- 4 dkg vaníliás cukor
- 15 dkg kristálycukor
- őrölt fahéj
- 5 dl tej
Elkészítés
A megmosott málnából a legszebb szemeket kiválogatjuk és félretesszük. A többit meghintjük őrölt fahéjjal, vaníliás cukorral és kristálycukorral. Hozzáreszeljük a narancs és a citrom héját, majd a gyümölcsök levével meglocsoljuk. Az egészet felöntjük 5 dl vízzel, hozzáadjuk a Milli Főzőtejszínt és a tejet, majd felforraljuk. Ezután az egészet leturmixoljuk és átszűrjük.
A levest a kiválogatott málna szemekkel tálaljuk.
Jó étvágyat!