Tejberizs édesítővel, meggyes-mákos 0%-os Krémtúróval
Receptünkhöz használt Milli termék:
Elkészítés és hozzávalók
- 170g Basmati rizs
- 300ml víz
- pici só
Ezeket a hozzávalókat öntsük egy edénybe és kezdjük el főzni, ha elfőtte a levét, adjunk hozzá 500 ml tejet.
Amikor megpuhul, adjunk hozzá:
- 1 dl Milli Habtejszínt
- Vanília aromát ízlés szerint
- 80g eritritet
Hagyjuk hűlni, majd rétegezzük.
Rétegezéshez szükséges további alapanyagok:
- 150 g cukormentes meggy lekvár
- 2 db Milli meggyes-mákos rétes ízű Krémtúró 0% hozzáadott cukorral
A tálaláshoz 3db 2dl-es befőttes üveg használtunk. Kanalazzuk a tál aljába a cukormentes meggy lekvárt. Erre kerül a tejberizs, a tetejére pedig a Milli meggyes-mákos rétes ízű Krémtúró.
Tovább díszíthetjük a tetejét gyümölccsel, darált mákkal.
Azonnal fogyasztható!
Jó étvágyat kívánunk hozzá!