Tejberizs édesítővel, meggyes-mákos 0%-os Krémtúróval

Receptünkhöz használt Milli termék:


Elkészítés és hozzávalók

  • 170g Basmati rizs
  • 300ml víz
  • pici só

Ezeket a hozzávalókat öntsük egy edénybe és kezdjük el főzni, ha elfőtte a levét, adjunk hozzá 500 ml tejet. 

Amikor megpuhul, adjunk hozzá:

  • 1 dl Milli Habtejszínt
  • Vanília aromát ízlés szerint
  • 80g eritritet

Hagyjuk hűlni, majd rétegezzük.

Rétegezéshez szükséges további alapanyagok:

  • 150 g cukormentes meggy lekvár
  • 2 db Milli meggyes-mákos rétes ízű Krémtúró 0% hozzáadott cukorral

A tálaláshoz 3db 2dl-es befőttes üveg használtunk.  Kanalazzuk a tál aljába a cukormentes meggy lekvárt. Erre kerül a tejberizs, a tetejére pedig a Milli meggyes-mákos rétes ízű Krémtúró.

Tovább díszíthetjük a tetejét gyümölccsel, darált mákkal. 

Azonnal fogyasztható! 

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Fedezd fel a többi
Milli receptet is