Tiramisu Milli jegeskávéval
Receptünkhöz használt Milli termék:
Hozzávalók:
- 200 ml Milli Habtejszín
- 250 g Mascarpone
- Pár csepp vanília aroma
- 300 ml Milli jegeskávé
- 12 db piskóta
- Kakaópór a díszítéshez
Elkészítés
200 ml Milli Habtejszínt felverünk habbá, 250g mascarponet kanalazzunk egy tálba.
Adjunk hozzá pár csepp vanília aromát, majd adagoljuk hozzá a felvert habtejszínt és dolgozzuk össze. A krém kb. 1/3-át töltsük habzsákba és tegyük félre a díszítéshez.
Ezután állítsuk össze a tiramisut: alulra kerüljön egy kevés krém, majd kezdjük el rétegezni a Milli Jegeskávéba mártott babapiskótával. Hűtve fogyasszuk!
A sütit egy 21×14 cm-es tálba állítsuk össze.
Tetejét tejszínes mascarpone krémmel díszítsük és szórjuk meg kakaóporral.
Egy éjszakára tegyük a hűtőbe, ezt követően fogyasztjuk.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!