Tiramisu Milli jegeskávéval

Receptünkhöz használt Milli termék:


Hozzávalók:

  • 200 ml Milli Habtejszín
  • 250 g Mascarpone
  • Pár csepp vanília aroma
  • 300 ml Milli jegeskávé
  • 12 db piskóta
  • Kakaópór a díszítéshez

Elkészítés

200 ml Milli Habtejszínt felverünk habbá, 250g mascarponet kanalazzunk egy tálba.
Adjunk hozzá pár csepp vanília aromát, majd adagoljuk hozzá a felvert habtejszínt és dolgozzuk össze. A krém kb. 1/3-át töltsük habzsákba és tegyük félre a díszítéshez. 
Ezután állítsuk össze a tiramisut: alulra kerüljön egy kevés krém, majd kezdjük el rétegezni a Milli Jegeskávéba mártott babapiskótával. Hűtve fogyasszuk!

A sütit egy 21×14 cm-es tálba állítsuk össze.
Tetejét tejszínes mascarpone krémmel díszítsük és szórjuk meg kakaóporral. 
Egy éjszakára tegyük a hűtőbe, ezt követően fogyasztjuk. 

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Fedezd fel a többi
Milli receptet is